Energetische verbeteringen

Bij veel organisaties staat het verbeteren van de energieprestaties van hun vastgoed hoog op hun verlanglijstje. En terecht.

Testarda realiseert energetische maatregelen in combinatie met planmatig onderhoud. Resultaat: niet alleen een uitstekend onderhouden, maar bovendien een energiezuinige en gezonde woon- en/of werkomgeving.

Tijdens het onderhoudswerk aan uw vastgoed benutten we alle trajecten effectief. Tegelijk met het herstelwerk en planmatig onderhoud nemen we maatregelen die de energieprestatie (en dus het milieu) ten goede komen. Denk aan het aanbrengen van dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en hoogrendementsglas (HR++).

Passende oplossing

Door onze kennis en ervaring met technieken en materialen hebben wij voor elk vastgoed altijd een passende oplossing voor het gewenste energielabel. Ons stappenplan voor energiebesparing is gebaseerd op de uitgangspositie, de ambitie en het beschikbare budget. In samenwerking met betrouwbare partners en leveranciers presenteren we een realisatieplanning die past binnen het tijdsbestek.

Neem vrijblijvend contact met ons op